Blogger Backgrounds

Saturday, November 30, 2013

Hello Kitty In The House

  
Assalamualaikum. Dah lama xupdate blog craft ni. Jahit je tapi xsempat nk upload gambar kt blog. Ms Gyra dapat oder carry bag lagi kali ni. Budak office pulak yg bekenan dengan hasil craft Ms Gyra kali ni.

Dah cukup ok la tu kalau ade orang yg masih minat craft me. Hehe


Hello Kitty in the house again! Since buat carry bag kat Amie aritu ramai pulak yg suke Hello Kitty ni. 

  

Ini untuk Kak Rosma. Die nak letak ape me pun xsure sangat. Hehe...tapi nak ade Hello Kitty kat depan & belakang. Yg ade nama tu depan & yg tangan kitty kt mulut tu belakang. Tapi xkesah pon mana satu nk wat depan & belakang. 

Kat tepi me just buat love sahaja.

Price : RM50.00

  

Ini pulak untuk En Din. Katanya untuk anak dia yg umur 3tahun. Colour memang die nak colour traffic light. Hehe..

Gambar Kitty tu yg depan punye & nama tu tok yg belakang. Sebesar alam me buat. Kalau xnampak jugak or hilang ke beg ni xtau la. Bahagian tepi memang buat bunga je. So look simple kit. 

Price : RM 75.00 (sebab beg ni besar sikit so harga lain) 
Harga huruf yg besar ni setiap satu : 60sen 

 

Wanie punya pulak yg ni! Sume design ni die yg nak. So me just buatkan je. Hope die ok sebab me x anta lagi kt die. 

Kalau huruf kecik mcm nama kat beg tu me cas 40sen setiap satu huruf. Rasanya da kire murah la tu. Me nk bagi harga mahal takut jugak nt org bising. Tapi craft me ni kan full handmade. :)

Price : RM 55.00

Kepada yg berminat boleh whatsapp di 019 2678696 

Semoga me kuat tok jahit lg lepas ni. Dah xlarat ni tp ade 3oder lagi. Gambate!! 




1 comments:

شركة المثالية said...


شركة تنظيف منازل بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

Post a Comment